top of page
1200px-Aerie_logo.svg.png

It's all good!

Love what you got? We hope so. If not, bring it back. It's all good!

If you're not totally satisfied with a purchase made in stores, return it for a full refund within 14 days or exchange it within 30 days at any Aerie or American Eagle Outfitters Store.

Returns with a receipt and the original price tag without any damage or wear/tear to the purchase will be refunded in the manner in which the original purchase was made.

For hygiene reasons, underwear cannot be returned.

If you buy a swimsuit or bikini bottom & remove the hygienic liner, we will no longer be able to accept the return.

If there appears to be fraud or abuse, we may refuse or delay your return. Last but not least, we do not accept checks.

Cash or card only!

 

Het is allemaal prima!

Blij met wat je hebt? Wij hopen van wel. Zo niet, retourneer het dan. Het is allemaal prima!

Als je niet helemaal tevreden bent met een aankoop in onze winkels, retourneer het dan binnen 14 dagen voor een volledige terugbetaling of ruil het binnen 30 dagen bij een Aerie of American Eagle Outfitters winkel.

Retourneringen met een aankoopbewijs en het originele prijskaartje zonder schade of slijtage aan de aankoop worden terugbetaald op de manier waarop de oorspronkelijke aankoop is gedaan.

Om hygiënische redenen kan ondergoed niet worden geretourneerd.

Als je een zwempak of bikinibroekje koopt en de hygiënische voering verwijdert dan kunnen wij de retourzending niet langer accepteren.

Als er sprake lijkt te zijn van fraude of misbruik dan kunnen wij je retournering weigeren of vertragen. Tot slot, wij accepteren geen cheques.

Alleen contant of met kaart!

bottom of page